ЧЕСТИТО! Днес Стоичков жени щерка си Христина

ЧЕСТИТО! Днес Стоичков жени щерка си Христина

Сватбата на Христина, по-малката дъщеря на Стоичков ще бъде в Правец. Звездите Дани Милев и Софи Маринова ще пеят за младоженците!

Днес, Христо Стоичков, легендата на българския футбол ще омъжи малката си дъщеря, Христина. Празненството ще се състои в Правец, макар младоженецът да е хърватин, церемонията ще бъде по българските традиции, пише dnes.bg.

Лука Белич е бивш тенисист. Заедно са с Христина  от повече от 2 години. Двамата са се запознали  в Канзас, където през пролетта Христина завърши своето висше образование.

Още в началото на 2015 г. двамата се сгодяват, и Стоичкова побърза да се похвали във фейсбук с подарения ѝ диамантен пръстен. Според близки на семейството имало немалка вероятност Христина „да прежени“ по-голямата си сестра Михаела, но това така и не случи тъй като в края на месец юли,  Мика се врече във вярност на своят избраник Айкут в Маями.  Повече за сватбата на Мика, можете да прочетете тук: http://novini.stara-zagora.org/честито-стоичков-даде-щерка-си-мика-на-айкут-n51410.html

На церемонията Христина и Лука не можаха да присъстват. Вероятно голямата дъщеря също няма да застане до сестра си за нейната сватба. Най-сериозната причина това е, че тя вече е в деветия месец от бременността си.

Приготовлението за сватбата на Христина е започнало още в ранни зори с грим и прическа за булката.

Макар Белич, да е католик, а бъдещата му съпруга – вярна християнка, той и Стоичкова ще имат църковна сватба. В 19 часа ще започне изнесеният ритуал, водещ на който яе бъде всеизвестният Богдан Томов. За настроението на гостите пък ще се погрижи Дани Милев, заедно със своят бенд с певицата Неделяна Христова. По всяка вероятност първият танц на двойката ще бъде под звуците на песента на сръбския изпълнител Неделко Баич Бая – "Записано е у времену". След полунощ Софи Маринова ще излезе на сцената предвождана от духов оркестър.

Малко преди часовникът да удари 12 часа, младоженеца Белич ще спази традицията и ще хвърли жартиера на булката и сватбения букет.

Финансовата част за грандиозната сватба е поета от Христо Стоичков и съпругата му Мариана!

   

0 коментарa

Виж още