Четирима не се качили на фаталния самолет минути преди излитането

Четирима не се качили на фаталния самолет минути преди излитането

Статистиката за жертвите в колумбийската самолетна катастрофа, с цял футболен отбор, е 71 загинали и шестима оцелели, информира Дир.бг.

В началото се смяташе, че загиналите за 75, но стана ясно, че 4 човека от списъка на пътниците  на борда не са излетели. 

Според информация от радио „ Блю“ отказалите се в последния момент са кметът на бразилския град Чапеко, чийто отбор загина, човек от ръководството на отбора, депутатът Желсон Меризио и журналистът Иван Карлос Анолето.

Припомняме, че сред загиналите  е и Фелипе Машадо-  - - футболистът, който игра в ЦСКА през 2007- 2009 г.

Катастрофиралия вчера самолет е единствен чартърен в боливийската авиокомпания „Ламия“. Министерството на труда в Боливия съобщи, че авиокомпанията е действала, нарушавайки трудовото законодателство.

 В изявление за печата, министерството твърди, че „Ламия“ не е включена в списъка на работодателите, точно това е нарушението, независимо от това, че има разрешително да летателна дейност.

"Ламия корпорейшън" е със седалище в Санта Крус де ла Сиера в Боливия от началото на тази година. Тя е регистрирана в качеството си ан чартърен превозвач, според боливийското управление за гражданска авиация.

   

0 коментарa

Виж още