Шнорхелинг – разкрийте тайните на морето

Шнорхелинг – разкрийте тайните на морето

Лятото е в разгара си. С покачването на градусите се събуждат и желанията за приключения и нови емоции. Сега е времето да събирате спомени и незабравими моменти. Сега е времето и за море, пясък в косите и искри в очите. Опитайте нещо ново, с което лятото ви да остане неповторимо. SkyVision ви предлага да съчетаете морето, не просто с излежаване по морския бряг, а да опитате шнорхелинг

Това изживяване всъщност е гмуркане само с шнорхел и плавници. Шнорхелът представлява тръба, с помощта на която ще си поемате въздух и ще дишате по-спокойно под вода. Тя има форма на латинската буква J и обикновено е направена от пластмаса.

Преживяването е свързано с невероятни живописни гледки. Едновременно с това не е необходима усилена предварителна подготовка – нито физическа, нито материална. Това прави този спорт подходящ и за деца (над 10 години) и за начинаещи любители на водата и водните спортове. Преживяването ви може да се заснеме. Ще може да споделите приказните гледки с близките си и те със сигурност ще пожелаят следващия път да го направят с вас.

Преживяването е подходящо за разнообразяване на морската почивка. Любопитните детски очи ще се задоволят и ще разказват още дълго време за своето гмуркане със шнорхел. Не се безпокойте за тяхната безопасност. Преди всяко гмуркане се осъществява инструктаж, който разяснява всичко необходимо за шнорхелинга. Задължително преживяването е придружено с квалифициран инструктор. Ако сте от по-притеснителните, ще получите и спасителна жилетка.

Времето на гмуркане е 30 минути. Разбира се, съобразено с възможностите на индивида и желанието му да остане под вода. Това време е достатъчно, за да опознаете морското дъно и да се докоснете до тайните му, а спомените ще ви топлят и в студените зимни нощи. Очакваме ви! Ще останете очаровани от безценните красиви гледки.

   

0 коментарa

Виж още