ШОКИРАЩА РАЗВРЪЗКА!!! Подозират Скалата за съучастник на Анита Мейзер

ШОКИРАЩА РАЗВРЪЗКА!!! Подозират Скалата за съучастник на Анита Мейзер

Кирил Вълчев, по-известен с псевдонима Скалата, най-вероятно е участвал в прикриването на убийството, извършено от Анита Мейзер. Според близки до Мейзер, двамата с Киро-Скалата поддържали приятелски отношения.

Разследващите органи разглеждат много внимателно сценарият в който главна роля играе и Скалата.

Преди близо седмица по време на бурен сексуален акт, варненската сексбомба удуши съпруга си Николай Димов.

След като съпругът ѝ останал без дъх, шармантната лейди потърсила приятелски съвет от известният шоумен Скалата. Когото вероятно мнозина от читателите ни помнят от участието му  в реалити шоуто „ВИП Брадър“. Вълчев от години обитавал апартамента под този на Мейзер, без да плаща нито стотинка за наема. Анита му го предоставила за безвъзмездно ползване.

 Близка приятелка на Мейзер, разказа, че скалата обитавал жилището заедно със съпругата и детето си с благословията ѝ. Всичко вървяло по мед и масло докато в един прекрасен ден поради финансови причини, сексбомбата не обявила за продан „неговия“ апартамент.  Скалата бил притеснен от случващото се и разочарован от егоистичната постъпка на приятелката си Анита.

Само няколко часа след като започва разследването по убийството на Димов, органите на реда откриват, че не кой да е, а самият Киро - Скалата е бил първият човек, който научил за фаталния инцидент случил се на етажа над него.

Междувременно Скалата бил подробно разпитан от полицаите, разследващи престъплението. Още на следващата сутрин той стегнал куфарите и заминал с жена си и детето си на почивка, а от няколко дни вече спрял да отговаря на телефониите повиквания и изобщо не си вдига мобилният.

Една от най-добрите приятелки на арестуваната Анита, споделя, че в морската столица е плъзнала мълва, според която Скалата подготвя бягството от България на Анита и че именно той е скрил американския ѝ паспорт. Близката на Анита разказва, че макар да звучи фантастично, „Киро е луд в добрия смисъл на думата и е способен да го направи. Няма да се учудя, ако тръгне да спасява Анита с хеликоптер“.

   

0 коментарa

Виж още