ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ!!! Анита Мейзер убила мъжа си от страх да не я ...

ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ!!! Анита Мейзер убила мъжа си от страх да не я ...

Вече трети ден убийството на културиста Николай Димов във Варна разпалва клюките, за това как и защо съпругата му Анита Мейзер го е умъртвила.

Радослав Лазаров - говорителят на окръжната прокуратура във Варна, вчера заяви: “Причините за престъплението на Анита Мейзер ще бъдат изяснени в тяхната пълнота в края на досъдебното производство. Подсъдимата сама е подала сигнала за смъртта на съпруга си. Част от онова, което е заявила пред разследващите, е без процесуална стойност, поради което няма смисъл да бъде коментирано. Другата част от разказа ѝ се покрива от следствената тайна. Въздържам се да коментирам тези обстоятелства, не настоявайте. Мога да кажа, че тя изразява своята позиция за случилото се. Не казвам, че е признала вината си.”

По думите на Лазаров, става ясно, че Анита Мейзер има теория за случилото се. Според него разследването ще продължи най-малко 2 месеца.

Говорителят на окръжната прокуратурата не коментира версията, според която смъртта на културиста е настъпила по време на полов садо-мазо акт.

Обстоятелствата около странната смърт на Димов, все още се изясняват, освен това не е завършена и съдебномедицинската експертиза. Според Лазаров, в състояние на стрес реакцията на хората е различна, съответно и постъпките им.

На Анита Мейзер на взети необходимите проби, които ще докажат дали двамата с мъжът ѝ са действали под въздействието на стимуланти.

Според близки на семейството, напоследък сексбомбата, изпадала в паника, че може да бъде зарязана от Димов. Притесненията ѝ идвали от факта, че откакто Николай се върнал от САЩ, двамата непрекъснато се карали.

Димов работел като фитнес инструктор в Лас Вегас, тази година се завърнал у нас с доста сериозна сума пари, и съобщил на Анита, че всеки момент може да я зареже, защото вече не е финансово зависим от нея. Убитият се чувствал унизен от забежките на съпругата му с Кирил Вълчев - Киро Скалата, освен това приятелите му се присмивали.

Според  друга версия - Мейзер научила, че съпругът ѝ си има любовница. Травеститът Иво Иванов, познат под псевдонима Елза Парини, споделя, че е в шок и че все още не може да повярва, че Анита би убила човек.

Заедно печалната двойка - Николай и Анита прекарвали само по няколко месеца в годината.

За последно през януари двамата били на почивка в Коста Рика, след завръщането им настъпила коренна промяна в отношенията им. 

Продължава разследването по жестокото убийство на Николай Димов, обвиняема към настоящият момент е съпругата му Анита Мейзер.

 

Източник: pik.bg

   

0 коментарa

Виж още