Шокиращи разкрития от финансист!

Шокиращи разкрития от финансист!

Китай и Русия възнамеряват да поискт от САЩ публично демонстриране на златния си запас. Тази новина съобщи известният експерт Стивън Куейл в интервю за King World Newс. „Получих достъп до информация, в която се казва, че много скоро Китай и Русия ще обявят публично на целия свят, че те не вярват, че САЩ притежават 8100 тона злато, макар да твърдят, че то се намира в хранилищата им“, – обясни Стивън Куейл.
  
Той напомни, че Китай понастоящем има изобилни запаси от злато, доста по-сериозни от която и да е друга държава в света. Преди време Германия и Швейцария също изявиха желание да върнат от САЩ златото в държавите си.

Случаят относно репатрирането на немското злато дори стана една широкодискутирана тема в немската преса. Тогава се изясни, че когато някоя държава помоли да й се върне златото от САЩ, молбата й бива пренебрегната или в най-добрия вариант тя получава обратно единствено символично количество злато.Въз основа на официалната версия, на Германия е казано, че хранилището във Федералния резерв осигурява истинска безопасност за златото – по-голяма от тази в Германия.
  
Според неофициалната версия – от сега нататък е съвсем невъзможно златото на Германия да бъде транспортирано от САЩ и върнато.
 
Преди време желание да прибере обратно златото си от САЩ изяви и Швейцария. Стивън Куейл стига до заключението, че злато в хранилищата на Федералния резерв на САЩ изобщо не е в наличност.
 
 „Там няма никакво злато. Нито една държава няма да получи златото си обратно, дори ако в договора се споменава за каквото и да е златно обезпечение“, – убеден е журналистът.

   

0 коментарa

Виж още