Шокиращо! Млада жена разбрала,че се е омъжила за дядо си!

Шокиращо! Млада жена разбрала,че се  е омъжила за дядо си!

Младат жена се омъжила за 68-годишен милионер като била твърдо убедена,че това е мъжът на мечтите й. Но съвсем скоро попаднала на истински шокиращо откритие! Милиардерът всъщност се оказал неин дядо.

24-годишната младоженка, която поиска да остане в анонимност, се оженила за милионера преди три месеца. Тя се натъкнала на стресиращото откритие, докато разглеждала семейните албуми в дома им в Маями.

Тя видяла снимка на нейния баща, с когото възрастният й избранник не поддържал контакт след приключването на негов предишен брак.

Младоженците не са имали никаква представа, че са имат близка роднинска връзка  когато се запознали за първи път онлайн в уебсайт на възрастни мъже, които търсят любов.

Дядото разказва пред Florida Sun Post,че в сайтът е имало профили на много привлекателни млади момичета и почувствал нещо странно, когато видял нейните снимки. За него било като чувство на "дежа-вю", но в същото време не можел да разбера защо тя му изглежда по някакъв начин позната. Те били силно привлечени един от друг от момента, в който тя влезла в ресторанта на първата им среща.

Двамата не се интересували много семействата си преди да се оженят.

Младата жена споделя:" Когато видях баща си в албума, първоначално почувствах страхотно отчаяние".

Въпреки шокиращото откритие, двойката желае да останат заедно.

Жената признава  пред изданието, че усеща колко е силната тяхната връзка и дори факта,че са роднини не е състояние да ги отдели един от друг.

 

   

0 коментарa

Виж още