ШОК!!! Нудистките плажове по-евтини от традиционните!

ШОК!!! Нудистките плажове по-евтини от традиционните!

Оказва се, че нудистките плажове у нас да доста по-евтини от традиционните. Там таксите за чадър и шезлонг са в пъти по-ниски от тези в лъскавите курорти и съпоставими с тези по градските плажове. На първия официален български нудистки плаж „Панорама” край град Варна, посетителите заплащат само по 5 лв. за чадър и шезлонг.

Галин Герчев , председател на Българското натуристко дружество коментира, че за тях няма разлика в какъв вид са плажуващите, с или без бански костюми, цената е такава от миналата 2015 година и това лято няма промени.

Нудисткият плаж се намира под спирка „Панорама” е известен не само с това, че е първият подобен плаж реализиран по нашенското черноморие, но и в курортния комплекс Златни пясъци той е единственият нудистки бар.

Плажът е обозначен посредством табели, които показват, че това е плаж за хора които не носят бански. Нудисткият бар пък е в общата територия, на която плажуват всички останали.

Плажа под бившата резиденция на ЦК на БКП, понастоящем просторният комплекс „Слънчев ден” таксува посетителите си с по 7 лв. за чадър и също толкова за шезлонг. Цените на Св. Константин и Елена са съответно по 20 лв. за чадър и по 10 лв. за шезлонг. Рекордно високи са цените за плажът на комплекс „Св. Илия”, на кйто за чадър трябва да се заплатят 25 лв., а за шезлонг по 15 лв.

Днес най-известния нудистки плаж по Северното Черноморие е разположен между курорта Албена и Кранево, и на него са разположени 8 спасителни поста. Наемател стопанисва плажната ивица и таксува желаещите да се попекат на пясъчната ивица нудисти по 7 лв. за чадър и 4лв. за шезлонг + шалте.

По източното черноморие единствено плажът в в Албена, прави изключение. Там гостите на курорта, имат включен пакет ол инклузив и използват напълно безплатно чадърите и шезлонгите.

   

0 коментарa

Виж още