ШОК! След инцидента Митьо Очите е неузнаваем

 ШОК! След инцидента Митьо Очите е неузнаваем

Един от най-близките хора на страховитият подземен бос на мафията, разказва, че Желязков е станал само кожа и кости, и са му останали само очите.

След претърпения инцидент Димитър Желязков - Очите страшно е отслабнал и в момента тежи не повече от 65 кг. Не може да се изправи вертикално сам, а единствено с помощта на патерици, а след като направи две-три стъпки, силите му го напускат, губи равновесие и търси веднага опора, за да легне да си почине.

И в седнало положение му е изключително трудно, не стои повече от 10 минути. Вече босът е в пълно съзнание, макар и доста бавно може да говори, наясно е със сложността на състоянието си.

Един от най-близките хора на подземния бос, разказва, че шефът му вече не изпада в нервни изблици, не може да си позволи и рязко да скача и изглежда така, че вече се е примирил със състоянието си и осъзнава как след злополуката животът му ще трябва да претърпи пълен обрат.

Почити три месеца след фаталната престрелка на 8 юни в ресторант на „Фор Ю“ на територията на Слънчев бряг, Очите дълго се бори за живота си, а днес дебелото му черво е напълно изрязано и към корема му е прикрепена торба.

Един от лекарите полагащи грижи за Очите в петзвездния гранд хотел Поморие, където босът е настанен след изписването му от столичната болница „Софиямед“, уточни, че „Състоянието се казва анус претер – това е изкуствено анално отверстие“.

 Това обаче, не е единственото неудобство за безспорния авторитет в подземния свят, след престрелката на Очите му се налага да влачи със себе и втора торба-стома, в която събира урината.

Очите е в обикновена хотелска стая, която заедно с целият му престой и възстановителните процедури, излиза дневно около 300 лв. Достъп до Очите имала само половинката му Антигона, която плащала и разходите по престоя му в хотела. Проф.Стефан Шишков лично наблюдавал рехабилитационните процедури и възстановяването на Очите.

Още един месец Очите ще остане за възстановяване в балнеохотела.

 

Източник: blitz.bg

   

0 коментарa

Виж още