ШОК! Снахите на Баба Гошка с пръст в уста

ШОК! Снахите на Баба Гошка с пръст в уста

Снахите на баба Гошка няма да получат дори  цент от огромния джакпот. Двете жени се разделили със синовете на милионерката и нямат право да претендират за нищо. Това разкриват приближени до фамилията.

Даниела се развела с по-големия син Гошко преди около две години и има все още възможност да се върне, при желание. Сега живее в Албасете, на 30 км от селцето Кинтенар дел Рей в провинция Куенка. При нея останало и едното от двете им деца  - момче на около 10-12 години.

Втората снаха - Катерина, само преди два месеца се разделила с по-малкия син на Гошка - Веселин. Тя отищла в Италия при родителите си. С Веско имат 5-годишно момченце - Марин, който останал  при баба си Гошка.

Месец преди да удари джакпота, Гошка казвала за двете си снахи. "Дида винаги може да се прибере, но Катя - не!", твърдо заявила 61-годишната Гошка. Причината за това и отношение й е, че Даниела се развела с големия син Георги, понеже той й изневерил, а при Катерина случаят бил обратният - тя изневерила на Веселин "Георги е красавец, ожени се за по-невзрачната Даниела и се увлече по друга жена. Докато Веселин е по-грозничък, но се ожени за смятаната за красавица Катерина, която му кръшна", разказват българи от селцето Кинтенар дел рей.

Даниела също няма особено желание да се върне, въпреки милионите. Сърцето й е дотолкова разбито, че след изневярата и последвалия развод с Георги, тя се разболяла от мъка и тръгнала по психиатри. Не искала да контактува с никого от приятелите от времето, когато двамата с Георги били семейство. "Не допускаше никого от старите си познати до нея, искаше да скъса изцяло със стария живот и да започне отначало", споделят близки на семейството.

Голямата дъщеря на Гошко и Даниела - Гергана, също живее в Кинтенар дел Рей. Веднага след като разбрала, че баба и е ударила джакпота, поискала луксозен автомобил.

Когато Гошка отишла в пункта да провери дали билетът и печели, тя взела внука си Марин, който е дете на Катя и Веско. Когато разбрала, че е забогатяла, Гошка просто стискала ръката на детето и шокирано извикала - "Мадре миа, мадре миа". След това се свързала с малкия си син Веско, а след това и с по-големия Георги.

След като усвоила сумата, семейството заминало на курорт в един от известните гръцки острови. Според слухове в Кинтенар дел Рей - милионерите се върнали в селото, но били охранявани от местния тотализатор.

"Гошка и Марин са румънски цигани, които се българеят. Винаги са живели добре. От 15 години синовете й с баща им Марин карат камиони и печелят добри доходи. Гошка работеше за малко пари в цех за култивиране на печурки. Повечето време обаче прекарва вкъщи. Сега след печалбата - няма да й се наложи да работи", коментират близките на Гошка.

   

0 коментарa

Виж още