ШОК! Шопинг покупки доведоха до смърт рускиня

ШОК! Шопинг покупки доведоха до смърт рускиня

 

Руските органи на реда разследват много странен случай на самоубийство, случил се в московски хотел. Вчера в хотела била открита мъртва рускиня на 27 години, която трябвало да се изнесе от стаята два дни по-рано, но това така и не станало. Чистачката на хотела отключила вратата на стаята и влезнала да почисти, когато се натъкнала на мъртвата жена, предават от kr.ru. Камериерката извикала полиция и органите на реда констатирали, че няма следи и наличие на смърт, причинена насилствено, коментира старши-помощничката на ръководителя на следствието в руската столица Юлия Иванова. Подозира се, че 27-годишната жена е умряла заради постъпване на химически препарат в нейния организъм.

По-интересното обаче е друго. При огледа на полицията и разследващите в хотелската стая на рускинята, е открито предсмъртно писмо. В него жената казва, че за смъртта й не е виновен никого. По неофициална информация в писмото жената написала, че е изтеглила няколко заема от банки за да си напазарува обилно по бутици и магазини. Тя дошла от южните части на Русия в Москва за да си купи луксозни дрехи, въпреки че нямала пари. Изтеглила немалък заем, който щял да покрие както пътуването и отбиването й в столицата, така и нужните шопинг покупки. В пресмъртното писмо е оточнено, че целият взет заем е бил прахосан за шопинг от скъпи столични бутици. Разследващите смятат, че жената е страдала от някаква форма на психическо разстройство, което я е довело до самоубийство заради шопинг мания. Тялото на младата жена е откарано за аутопсия, за да се изяснят точните причини за нейната необичайна смърт. Ако се потвърди, че жената се е самоубила заради шопинг мания, това ще отвори множество въпроси към съвременното руско общество, което има претенции да бъде алтернатива на западния начин на живот.

В целия свят се наблюдава повишение на психичните разстройства свързани със мании. Покемон-манията, шопинг-манията, адреналин-манията, манията по ислямски радикализъм и други шестват из съвременните общества от Япония през Русия та до САЩ.

   

0 коментарa

Виж още