Яки мацки задържани с дрога за 30 милиона долара (СНИМКИ) 

Яки мацки задържани с дрога за 30 милиона долара (СНИМКИ) 

Трафикантките се забавлявали и обиколили едни от най-невероятните кътчета по света. Правили си снимки по бански на Бермудите, пили коктейли в Таити и карали мощни АТВ-та в Перу, преди в Сидни да бъдат заловени.

Двете момичета са канадки и срещу тях е повдигнато обвинение в опит за трафик на кокаин на стойност над 30 милиона австралийски долара, пише blitz.bg.

Заловени са още при пристигането си в Сидни с туристически лайнер.

Мацките са документирали зашеметяващата си ваканция в социалните медии. Пътуването на двете момичета, 23-годишната Мелина Роберж и приятелката ѝ 28-годишната Исабела Лагас е започнало от дъждовната Великобритания, приятелките се качили на лайнера „Морска принцеса” и с него потеглили към мечтите си.

По време на пътуването, корабът пуснал котва в Канада, САЩ, Колумбия, Перу и Окланд, а в неделя пристигнал и в далечна Австралия.

Двете момичета били придружени от 63-годишният Андре Тамин. В понеделник тримата съучастници бяха изправени пред съда в Сидни, след като бяха заловени с 95 килограма кокаин в багажа им и ще прекарат известно време в затвора, защото срещу тях са повдигнати обвинения във „внос на търговско количество на контролирана дрога”.

Преглед в профилите на момичетата показва бляскавия живот който са водили и местата които са посетили. Снимките им в социална мрежа показват как те участват в разнообразни дейности – от пиене на коктейли от кокосови орехи на плажа до управляването на АТВ-та през пустиня. Според разследващите ваканцията на девойките е била приблизително на стойност 15 000 долара.

Според профила ѝ в мрежата на Фейсбук 23-годишната Мелина Роберж работи в магазин за бижута в Квебек. Профилът ѝ в Инстаграм обаче е коренно противоречив и е пълен с фотоси, на които мадамата е оскъдно облечена и се разхожда сред екзотиката на Еквадор и Перу.

Пост под една от снимките е красноречиво подсказва, че новият ѝ живот бързо е променил виждането ѝ за света: „Преди ме беше страх да напусна малкия си град, но сега въобще не искам повече да го виждам. Защото светът е много хубав и много си заслужава”, гласи пост под една от снимките.

   

0 коментарa

Виж още