2 677 светлинки озариха Казанлък.

2 677 светлинки озариха Казанлък.

2 677 на брой светлинки и 65 снежинки озариха площад „Светополис“ в Казанлък.

Със запалването на коледните светлини бе дадено началото и на празничното веселие в Розовата долина.

Пред многобройните казанлъчани бе представен празничен спектакъл, в който се включиха деца от детски градини и училища с карнавал „Приказка в зимната гора“ и актьори от театър „Любомир Кабакчиев“ – Казанлък.

На сцената се изявиха още деца от детска градина номер едно в Казанлък „Здравец“, мажоретен състав, възпитаници на вокалната педагожка Марияна Мъгева, вокална група „Искрица, клуб по спортни танци „Роза“, коледари от ОУ „Кулата“, а след фойерверките за доброто настроение на казанлъчани се погрижиха фигуристите от „Айс пик“ - София.

Специални гости на събитието бяха Дядо Коледа и Снежанка, като Снежанка се присъедини малко по – късно към празничното тържество донасяйки светлината, с която да бъде запалена коледната елха.

Кметът на община Казанлък – Галина Стоянова също се качи на сцената като поздрави казанлъчани и се обърна със следното пожелание: „ Посрещнете Коледа в добрина, в светлина! Нека всеки да получи подаръка, за който е мечтал! Нека Новата година бъде добра, благословена, спокойна за казанлъчани и пълна със здраве и успехи!“.

Заедно с нея на сцената се качиха и най – талантливите деца, донесли гордост и слава на Казанлък през изминалата година.

   

0 коментарa

Виж още