30 млади и успели българи обединени от личния пример за родолюбие!

30 млади и успели българи обединени от личния пример за родолюбие!

Тридесет млади, успели и креативни българи, обединени от личния пример за родолюбие, ще дават покажат постиженията си и професионалната си реализация в страната ни. Младежите са завършили образованието си в престижни университети в чужбина, но въпреки, това са избрали професионално да се реализират и да продължат своето бъдеще у нас. През тази есен,по време на изложба в София, носеща името "Образование за успешна кариера", ликове на успелите млади българи и личните им примери ще красят 30 пана, пише pik.bg.

Днес на 9-ти септември, по време на деветото издание на кариерния форум „Кариера в България, защо не?“ (ИЕЦ-София) ще бъде първата изложба на паната с успелите българи, а в началото на следващият месец, в периода 5.10. – 19.10., изложбата ще краси пространството на Градската градина пред Народния театър „Иван Вазов“.

На всяко едно от 30-те пана са изобразени млади българи, завършили водещи световно известни учебни заведения по света, като: Лондонското училище по икономика и политически науки, Кембридж, University of Twente – университет номер едно в Холандия, Сорбоната, както и много други. Младите хора, са избрали да се върнат в България, за да споделят натрупания личен опит, и имащи желанието да приложат знанията си в нови бизнес модели и решения.

Мнозина от младежите са проводници на иновации за българското общество и заемат лидерски позиции, като например: собственик на маркетинг агенция, ПР мениджър на Европейския парламент, основател на фондация с благородни и социални каузи, основател на международни проекти за млади творци със седалище в България и още много други.

Изложбата „Образование за успешна кариера" ще продължи своята обиколка, след изявите си в София, като според организаторите по всяка вероятност ще посети и други градове, като: Бургас, Варна и Пловдив.

Изложбата е създадена по идея и с партньорството на инициативата „Кариера в България. Защо не?“, съвместно с консултантската агенция за образование в чужбина ЕДЛАНТА и онлайн медията за положителните новини в България „Успелите“.

   

0 коментарa

Виж още