5 интересни идеи как да прекарате Свети Валентин!

5 интересни идеи как да прекарате Свети Валентин!

Денят на влюбените наближава с пълна сила и много двойки нямат търпение да го отпразнуват. С настъпването му обаче идват и редица дилеми за място на празнуване, подаръци, храна...и в един момент може да се почувстваме притеснени и напрегнати. За да не повтаряте едни и същи клишета и ситуации, ето и няколко идеи за по-интересно изкарване на този прекрасен празник, които не изискват чак толкова голяма огранизация и прецизност.

Масаж за двойки

Това е двоен подарък, който ще зарадва и двама ви и ще ви помогне да се отпуснете, да релаксирате и да се отърсите от стреса в ежедневието ви. Така ще получите час- два пълен релакс, който ще ви подготви за остатъка от вечерта. Можете да избереш между тайландски, релакс, енергизиращ, този, който най-много отговаря на нуждите ви.

Наеми личен шеф готвач

Вечерите в ресторант за Св. Валентин са истинска отживелица.Вместо това, наеми шеф готвач, който ще сготви вкусна и класна храна у вас. Така, от една страна ще се насладите на висококачествени ястия, от друга ще се радвате на уюта и интимната атмосфера, която предлага собственият ви дом.

СПА почивка

Защо да празнувате любовта само един ден. Направете го цял уикенд. СПА уикендите са много популярни в днешно време и голяма част от хотелите предлагат специални СПА пакети. Затова, резервирайте бързо СПА пакета си за един релаксиращ уикенд, в който да се отдадете единствено един на друг.

Високо в небето

Ако все пак решиш да заложиш на вечеря в ресторант, то избери такъв, който се намира на покрива на хотел или друга сграда. Така, освен че ще се насладите на вкусни ястия, ще се порадвате и на романтична гледка към града.

Шоколадов тур

Тази идея е перфектна за любителите на сладките изкушения. Освен, че ще опитате всякакви видове шоколад, ще научите и нещо ново и интересно за любимия си десерт. Ще можете да си вземете и нещо за вкъщи,  на което след това да се насладите заедно с бутилка вино.

 

 

 

   

0 коментарa

Виж още