5 стъпки за сполучливо партньорство!

5 стъпки за сполучливо партньорство!

Създаването на стабилни интимни отношения е като създаването на успешен бизнес – трябва добра подготовка, ясно виждане за нещата, действащи стратегия и ефективни действия.
Ето и 5 стъпки, с които да постигнете сигурен успех!


1.Подготвяш се за стойностна връзка – създаваш стабилна връзка със себе си. 

2.Създаваш ясен образ на връзката, която желаеш, и профил на желания от теб човек – написани черно на бяло, не само в ума ти;

3.Обмисляш подход за онлайн и офлайн запознанства, съпоставен с профила на желания партньор – съчетаваш запознанствата на живо със виртуалните запознанства.

4.Следваш точни критерии за преценяване на кандидатите – написваш задължителни изисквания и deal-breaker-и;

5.Ходиш на срещи и развиваш стратегията, докато се спреш на човек за успешната връзка.

Първата стъпка е най-важна и отнема най-много време и старние. Ние реално работим върху връзката със себе си докато сме живи. А тя е най-голямазначение, защото каквато е връзката със самите нас, такава е и връзката със света,който ни заобикаля.

За да сме готови за истинска връзка, е нужно да имаме поне елементарни способности за управление на времето и емоциите си, да сме финансово независими и да разполагаме с доста време за срещи. Разбира се, преустановяването на отношения с предишни партньори (освен ако има общи деца) е важно условие за успех.

За да създадем ясно виждане за връзката, която желаем трябва, си представим, че вече сме част от тази връзка и да я опишем в подробности. След това е важно да направим описание партньора, който ни е нужен, за да създадем тези хубави отношения заедно.

 

   

0 коментарa

Виж още