7 нестандартни идеи за секс у дома (18+)

7 нестандартни идеи за секс у дома (18+)

Сексът в леглото, може да се отрази пагубно на връзката ви и да потуши страстта, особено ако имате дългогодишен партньор.

Мръсните разговори и вживяването в разнообразни роли, понякога стават скучни и безинтересни, именно тогава е момента да смените обичайното място където правите секс. Имаме предвид, че кухненският плот, може да стане част от сексуалният ви живот, а не само част от сценарият на някой еротичен филм.

Събрали сме 7 различни места, на които можете да правите секс във вашият дом:

1. Срещу мивката в банята

Да, банята! Какво чудно място за еротични преживявания. Не, ако си мислите, че става дума за секс под душа грешите, той само би възпрепятствал удоволствието, което можете да изпитате. Вместо това, можете да пробвате, да го направите срещу мивката в банята, в популярната кучешка поза.

2. В цял ръст - пред огледалото

Според сексолозите, няма нищо по-горещо от това да правите секс с любимият си човек буквално пред огледалото, особено ако е в цял ръст. Това е почти като да гледате заедно горещ порно филм, но с вашето участие!

3. Срещу входната врата

Ако вие и вашият човек се чувства малко неловко и се страхувате да опитате да правите секс на публично място, то това е идеалното мястото за вас. Секса срещу входната врата на жилището ви, гарантира, че поне един от съседите преминаващи по коридора ще чуе стенанията ви. Това е толкова секси.

4. На стълбището

Хора, стълбището не е просто за разходка (да, то е едно от основните му предназначения, но е идеално и за блудства с партньора ви). Мъжът трябва да седне на една от стълбите, а жената да го възседне, след което се залавяте за работа.

5. Върху килима

Мекият килим, може да се окаже доста добра инвестиция, особено когато осъзнаете, колко подходящ е за сексуални подвизи. Опитайте! Използвайте го, за собствената си наслада. Едновременно сте на пода, но усещате топлата и мека прегръдка на килима, под себе си.

6. Върху бара

Ако имате достатъчно късмет и имате собствен барплот в дома си, на тезгяха можете да сбъднете дори най-извратените си желания. За по-голям ефект, можете да хвърлите токчетата на партньорката си на пода.

7. На стол в дневната

Половото сношение на стола, пренася удоволствието от секса в ново измерение. Можете да получите интимност, докато гледате партньора си в лицето.

 

   

0 коментарa

Виж още