7 секс тайни, които мъжете ревниво пазят! (18+)

7 секс тайни, които мъжете ревниво пазят! (18+)

Секса за мъжете е нещо, което всички ние мислим, че сме разбираме, но истината е, че те могат да ни изненадат. Ето няколко шокиращи разкрития, които правят мъжете, за секса!

1. След секс, мъжете обичат да бъдат прегръщани!

Принципно мъжете са програмирани, след секс да се обърнат на другата страна и да се унесат в спокойна дрямка, но това правило, не винаги важи за тях и не е задължително винаги да го правят. В действителност, мъжете обичат да бъдат прегръщани и да прегръщат своята любима, особено онези които имат до себе си постоянна партньорка. Мъжът никога няма да го признае, но истината е, че той обича да заспива държейки ви в ръцете си, или най-малкото, близо до вас.

2. Ако бъдете уверени, той няма да забележи недостатъците ви

Самочувствието е всичко за един човек, особено когато става въпрос за избор на жена. Ако сте уверени по време на секс, това ви носи бонус точки, а ако знаете как да му доставите удоволствие, той няма да забележи целулита по бедрата ви. Бъдете уверени и не мислете за своите недостатъци!

3. Той не обича да прави секс в банята или на плажа

Секса под душа и секса на плажа, всъщност са доста надценени. Въпреки, че много момичета си мислят, че мъжете, обичат да го правят на по-нетрадиционни места, се оказва, че това не е точно така. Хлъзгавата мокра повърхност в банята, както и пясъка не са сред любимите на мъжете. Ако сте авантюристично настроени, можете просто да го направите в собствената си спалня под звуците на океанските вълни идващи ... от тонколоните ви!

4. Мръсните приказки са трудни за него

Малцина са мъжете, които харесват по време на сексуалното приключение, любимата да крещи в ушите им мръсни и нецензурни думи. Повечето предпочитат жената до тях да изразява задоволството си единствено чрез звуци, характерни за пещерните хора.

5. Понякога той няма желание за секс

Разбира се, момичета са тези, които често използват "главоболието" като предпоставка за  отказа от секс за вечерта. Оказва се, че не всички мъже, имат потребност от секс всеки ден. В действителност, се случва и мъжът да откаже на партньорката си.  Има дни, в които той предпочита да си легне по-рано и просто да си почива с хубава книга в ръка.

6. Вашите Секс играчки го побъркват

Истината е, че човек не може да се конкурира с вибратор, който предлага невероятна клиторна стимулация, от 6000 оборота в минута. Мъжът просто не може. За да имате здрав сексуален живот е желателно да запазите секс играчките си в тайна.

7. Той не винаги иска "множествен оргазъм"

Всяка жена би могла да получи множествен оргазъм, докато при мъжете, това се случва много по-рядко. Заради огромното удоволствие което жените получават, в следствие на множествения оргазъм, те често се заблуждават, че и мъжете искат да получат такъв. Жените мислят, че колкото повече оргазми поучи мъжът до тях, толкова по-щастлив и сексуално задоволен е той, но това всъщност не е точно така.

Понякога, той просто не иска да се състезава в сексуален маратон. Мъжът е удовлетворен и от един-единствен оргазъм. В действителност, ако кулминацията е достатъчно добра и за двамата, на него му е напълно достатъчно да го направи само веднъж. Не е задължително да правите секс цяла нощ, любовника ви  ще бъде много доволен и от един оргазъм. Вместо това се съсредоточете върху това, кулминацията да бъде толкова добра, колкото евентуално може.

Ако цел ден си бил на работа и си се занимавал с адски много разнообразни и натоварващи задачи, то надали ще имате желание да отделите цялата нощ за сексуални прелюдии. Това не означава, че партньорът не ви желае, а че просто е човек и има своите потребности, които не се изразяват единствено чрез секса.

   

0 коментарa

Виж още