AБВ: Всеки да гласува по съвест!

AБВ: Всеки да гласува по съвест!

Миналата седмица, с начина си на гласуване на президентски избори и референдум, целият български народ показа на управляващите, че основното желание е промяна. Хората не се нуждаят само от смяна на политици или на една партия с друга. Масовото желание е да настъпи коренна промяна в политиката, да изчезне корупцията, некомпетентността и задкулисието.

„Ние също искахме такава промяна, затова АБВ напусна правителството”.

„В унисон с тази тенденция е обществения стремеж, АБВ се включи в президентските избори с желанието за широко обединение на левите, както и ляво-центристките сили, с ясното съзнание за нужните компромиси. Заради проявеното високомерие и некоректност от страна на тези, които трябва да са партньори на партията, се налага АБВ да се впусне в грозна битка.”

В навечерието на предстоящия балотаж, имайки предвид настроенията, АБВ е време да сподели кой ще подкрепи. Допитването до нейните структури и симпатизанти по места показва, че 3.45% не подкрепят никого; 6,9% са за подкрепа на Ц. Цачева; 20.69% са за подкрепа на Р. Радев, а 68,97% са за гласуване по съвест.

Като краен резултат, АБВ посъветва своите симпатизанти да гласуват както сърцето им диктува.  От централата им призоваха: „Нека всеки да гласува по съвест!”

   

0 коментарa

Виж още