Galleria Stara Zagora ще дари 40 000 лв. на Дом за отглеждане и възпитаване на деца, лишени от родителска грижа "Теофанo Попова"

Galleria Stara Zagora ще дари 40 000 лв. на Дом за отглеждане и възпитаване на деца, лишени от родителска грижа "Теофанo Попова"

На 9 декември 2010г. на специален коктейл за бизнес партньорите на Galleria Stara Zagora ще бъде направено дарение на стойност 40 000 лева на Дом за отглеждане и възпитаване на деца, лишени от родителска грижа "Теофано Попова", общ. Стара Загора. От името на „Галерия Стара Загора” АД чекът за дарението ще бъде връчен на директора на дома г-жа Рилка Иванова от г-н Ели Алрой, председател на Борда на директорите на GTC S.A. – собственик на GTC Bulgaria, последната мажоритарен акционер в проекта, и г-н Евгени Спиров, миноритарен съдружник и член на Борда на директорите на "Галерия Стара Загора" АД. С този благороден жест на милосърдие „Галерия Стара Загора” АД още веднъж засвидетелства, че е социално отговорна компания с дългосрочни инвестиционни намерения. Молът подари на старозагорци ново кръгово кръстовище, подобрена инфраструктура и улично движение в кв. „Ремиза” и нова детска площадка. Коктейлът е организиран специално за бизнес партньори и представители на местната администрация, които имат своя принос за създаването, изграждането и функционирането на Galleria Stara Zagora. Galleria Stara Zagora е част от международна верига търговски комплекси, разработена и управлявана от GTC S.A. Молът в Стара Загора е първият открит от GTC в България. Следващите проекти от едноименната верига са Galleria Burgas и Galleria Varna, чието откриване е насрочено за 2012г.

   

0 коментарa

Виж още