NIGHTWISH поставиха рекорд по продажби за турнето си

NIGHTWISH поставиха рекорд по продажби за турнето си

Финландската банда Nightwish ще отпразнува 20 години от създаването си на 14-и септември в столичната Арена Армеец. Само дни преди шоуто се разбра, че всички предвидени за продажба билети са изчерпани, но групата е дала разрешение да се пусне най-горното ниво в АРЕНА АРМЕЕЦ, което ще даде шанс на още близо 1000 души да видят за първи път на живо в България интригуващите финландци. Цената на новите билети е 59 лева, а количеството е ограничено.
По този начин концертът в България ще стане най-продавания за Европейското турне на Nightwish изпреварвайки тези в Испания, Португалия и Полша. Предвижда се шоуто им да включва песни от новия албум Endless Forms Most Beautiful, но в по-голямата си част да бъде с най-големите хитове на групата, тъй като това ще е първо гостуване на Nightwish у нас и то навръх 20-ата годишнина от създаването им.

Floor Jansen, Marco Hietala, Erno “Emppu” Vuorinen, Tuomas Holopainen, Kai Hahto и Troy Donockley пристигат у нас ден преди концерта, като са поръчали 3 огромни джипа, с които да обиколят софийските забележителности.
 

   

0 коментарa

Виж още